Bedrift

Naprapat i bedrift

Alle bedrifter burde ha en naprapat!

Naprapati dekkes av helse- og behandlingsforsikring. Samtlige forsikringsselskap dekker naprapatbehandling der hvor det er tegnet behandlingsforsikring. Antall behandlinger dekket varierer fra 6 til 24 behandlinger. Ønsker du mer informasjon om dette, kan du ta kontakt med ditt forsikringsselskap. Hvis bedriften ikke har noen behandlingsforsikring så ta kontakt med Naprapathuset for bedriftsavtale. Vi kan komme til bedriften eller behandle her på klinikken!

Muskel og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemelding og uføretrygd. Statistikker viser at over 50 % av erstattede sykepengedager utover arbeidsgiverperioden skyldes muskel – og skjelettplager (Rikstrygdeverket 1998).

Muskel og skjelettplager fører til nedsatt produktivitet, økte utgifter og høyere sykefravær- det lønner seg å ta vare på sine ansatte!

En Naprapat kan hjelpe til med å redusere sykefraværet

Det blir stadig vanligere med plager som stiv nakke, hodepine, musarm, tennisalbue, ryggplager, isjias og muskelspenninger. Årsakene er stillesittende arbeid, dårlig ergonomi, monotone arbeidsoppgaver, stress osv. Det koster bedriftene store summer årlig i form av høyt sykefravær og mindre effektivitet. Mennesket er bedriftens viktigste ressurs. Et hvert tiltak for at personalet skal trives og fungere bra i sitt arbeid er en lønnsom investering.

Bedrifter kan få hjelp med:

Ulike løsninger:

Vil du vite hva kundene våre tenker?

Våre anmeldelser

Har du behov for en time?

Vi tar deg i mot med kort ventetid!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.