Naprapathuset - Naprapat Fredrikstad / Sarpsborg - Naprapathuset - Naprapat Fredrikstad / Sarpsborg

Kontakter

Bente Nygård

Kontakt

Bilde av kontakten

Stilling: (p) ACMC Meta-Coach

Annen informasjon

Annen informasjon:

I min jobb som Coach er jeg opptatt av verdisettet til hvert enkelt menneske. Å bli bevisst dine verdier er viktig for hvordan du har det i livet ditt . Det skaper en forståelse for hvorfor du tenker og føler som du gjør, både i hverdagslivet og på jobb. En forståelse du bevisst kan ta i bruk for å få det livet du ønsker deg. Et dypdykk i dine verdier kan gi deg en bedre forståelse av hvem du er og hva du ønsker deg av livet ditt.

Den dagen jeg ble bevisst på mine verdier, respekt, engasjement og aksept, ble livet mitt enklere å leve. Jeg fant verdiene og forstår nå mer hvordan jeg kan motivere meg selv, være i balanse, sette gode grenser og ta kloke valg.

Mine verdier er nå trygt forankret i meg og er mine sterkeste ferdigheter når jeg coacher.

I tillegg har jeg lang erfaring i yrkeslivet. Jeg har hatt flere spennende jobber innenfor salg, markedsføring og prosjektledelse. Jeg har også erfaring som jobbkonsulent og veileder for mennesker som er i behov av å finne veien videre. På toppen av yrkeserfaringen har jeg opparbeidet meg livsvisdom gjennom livet i sin alminnelighet. Jeg har tatt valg som har vært tøffe å stå i, samtidig har disse valgene gitt meg en verdifull erfaring. Jeg har vært på høye fjelltopper og på dypt vann. Begge deler har fasinert meg og gitt meg styrke i etterkant.

Mitt motto er ” Move On”.

Hva er coaching:

Svarene og ressursene ligger hos deg selv, men adgangen til disse ressursene kan ha blitt blokkert eller gjort vanskelig tilgjengelig av ulike årsaker. Jeg gir deg klarhet og fokus, og hjelper deg med å sette gode og tydelige mål.

Hva er Meta-Coaching:

Meta-Coaching er en kraftfull måte å coache på og nedenfor referer jeg til en god beskrivelse for hva Meta-Coaching er :

”I motsetning til mange andre coachingteknikker, går man her hele tiden tilbake til de grunnleggende tankene og synsvinklene som styrer oss. Disse kan være svært ubevisste, men likevel dominerende og styrer hva vi opplever i livet. Endrer vi selve meningen i det vi ser, hører og føler, setter vi en ny ramme på opplevelsen. Den nye rammen virker selvbekreftende. Meta-Coaching er utviklet av amerikaneren Michael Hall og Michelle Duval.” (Coach Team AS)

Jeg har min coachutdannelse fra CoachTeam AS.

CoachTeam sin utdannelse følger Norsk Bransjestandard for coaching og skolen er en av fire skoler i Norge som er godkjent av Den Norske CoachForening (DNCF).

Les mer på www.coachteam.no.

Informasjon

Adresse:
Stilling: (p) ACMC Meta-Coach

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 46 44 46 86

Om Naprapathuset

Dette er din naprapat i Fredrikstad.

Naprapathuset ble stiftet høsten 2007 av Lisa Lehmann og Rolf-Magnus Johansen. Den er i dag en av Fredrikstads mest etablerte og største naprapatklinikker med god erfaring både i privat- og bedriftspraksis. Vi ligger sentralt til i Fredrikstad langs Riksvei 109 på Wilbergjordet 10. Gode buss- og parkeringsmuligheter. Vi har heis og gratis parkering.

Les mer om dette under "Om oss" i menyen over.   

Velkommen!

BANK AXEPT

Se video om naprapati ved å klikke her

Kontakt oss

  • Wilbergjordet 10, 1605 Fredrikstad
  • 46 44 46 86
  • Telefontid hverdager 08-17
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Bestill time

 

  • Ring oss samme dag for akutt time eller send sms direkte. 
  • Vi holder åpent for timer sent mandag og torsdag. 
  • Vi har gratis parkering. Vi har heis.

 

Medlem på Family Sports Club Fredrikstad?

Vi har nå samarbeid med Family Sports Club i Fredrikstad. De som har gull-kort og som ikke har vært hos oss før har nå muligheten til å få 50 % på den første naprapattimen. Ring eller bestill time her på hjemmesiden vår.

Husk at du må ta med gullkortet ditt på klinikken for at tilbudet skal gjelde. Vennligst oppgi at du er gullkortmedlem på FSC Fredrikstad når du ringer.

')