Naprapathuset - Naprapat Fredrikstad / Sarpsborg - Hvorfor velge naprapat

Hvorfor velge naprapat

Vi bruker god tid på pasientene, normalt sett 45 minutter, og denne tiden brukes kun på deg.

V seri for oss 3-5 behandlinger for en aktuell problemstilling.

Naprapati ligger innenfor gruppen for manuell ortopedisk medisin og en behandling kan bestå av massasje, stretching, muskelpressur, mobilisering, manipulasjon, holdningstrening og ulike hjemmeøvelser. Vi kan også ved tilfeller bruke akupunkturnåler(Dry needling), trykkbølge / shockwave. Det er naprapatens tankemønster og diagnostisering om å finne årsaken til smerten, og kombinasjon av disse behandlingsteknikkene som gjør at naprapatibehandlingen skiller seg fra de andre terapeutene. Vi skal hjelpe deg med å finne akkurat din årsak til problemet du søker for.

Naprapaten behandler både muskler og ledd for å få en mer funksjonell og bevegelig kropp, og på den måten redusere og fjerne smerte for å gi et mer langvarig friskhetspotensiale. Du kan gjerne rådføre deg hos oss første gang da vi sender deg videre hvis vi føler du får mer riktig behandling et annet sted.

Naprapati er autorisert yrkesgruppe i Sverige og er integrert i helsevesenet.


Om Naprapathuset

Dette er din naprapat i Fredrikstad.

Naprapathuset ble stiftet høsten 2007 av Lisa Lehmann og Rolf-Magnus Johansen. Den er i dag en av Fredrikstads mest etablerte og største naprapatklinikker med god erfaring både i privat- og bedriftspraksis. Vi ligger sentralt til i Fredrikstad langs Riksvei 109 på Wilbergjordet 10. Gode buss- og parkeringsmuligheter. Vi har heis og gratis parkering.

Les mer om dette under "Om oss" i menyen over.   

Velkommen!

BANK AXEPT

Se video om naprapati ved å klikke her

Kontakt oss

  • Wilbergjordet 10, 1605 Fredrikstad
  • 46 44 46 86
  • Telefontid hverdager 08-17
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Bestill time

 

  • Ring oss samme dag for akutt time eller send sms direkte. 
  • Vi holder åpent for timer sent mandag og torsdag. 
  • Vi har gratis parkering. Vi har heis.

 

Medlem på Family Sports Club Fredrikstad?

Vi har nå samarbeid med Family Sports Club i Fredrikstad. De som har gull-kort og som ikke har vært hos oss før har nå muligheten til å få 50 % på den første naprapattimen. Ring eller bestill time her på hjemmesiden vår.

Husk at du må ta med gullkortet ditt på klinikken for at tilbudet skal gjelde. Vennligst oppgi at du er gullkortmedlem på FSC Fredrikstad når du ringer.

')